• RSS Persbureau Ameland

  • Nieuwe licentienemer voor sportieve evenementen op Ameland 29 november 2023
   Per 1 januari 2024 zal 4Ameland de organisatie van de sportevenementen MTB-Ameland, Tri-Ambla, Tussen Slik en Zand en Ameland Adventurerun op zich nemen. Deze overname komt na het beëindigen van […] Het bericht Nieuwe licentienemer voor sportieve evenementen op Ameland verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • Wagenborg introduceert online reserveren voor veerdienst vanaf 1 januari 2024 28 november 2023
   Vanaf 1 januari 2024 krijgen reizigers van en naar Ameland en Schiermonnikoog de mogelijkheid om online reserveringen te maken voor de veerdienst, dit geldt voor personen, fietsen en motoren. Deze […] Het bericht Wagenborg introduceert online reserveren voor veerdienst vanaf 1 januari 2024 verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • Subsidie Waddenfonds voor herstel stinzenflora en kunstroute met geluid 27 november 2023
   Het Waddenfonds draagt ruim € 1,3 miljoen bij aan twee projecten die duurzaam toerisme stimuleren in Groningen en Fryslân. Het project van Stinzenplanten tot Börgblomkes krijgt € 866.775, – voor […] Het bericht Subsidie Waddenfonds voor herstel stinzenflora en kunstroute met geluid verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • Jouw mening telt: enquête Ambassadeurschap Waddenzee Werelderfgoed 27 november 2023
   Aan alle Waddenzee Werelderfgoed Ambassadeurs: jouw stem maakt het verschil. Mirko van Dijk, momenteel stage lopend bij Visit Wadden, roept je op om deel te nemen aan een enquête die […] Het bericht Jouw mening telt: enquête Ambassadeurschap Waddenzee Werelderfgoed verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • VV Geel Wit: uitslagen en programma week 47/48 26 november 2023
   BUREN – Programma en uitslagen van de voetballers van Geel Wit: Zaterdag 25 november: SJO Broekster Walden JO8-1JM-Geel Wit JO8-1 – 1-4 Geel Wit JO14-1-VVT JO14-1JM – 10-0 Geel Wit […] Het bericht VV Geel Wit: uitslagen en programma week 47/48 verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • 5 Eilanden Wandelavontuur 25 november 2023
   Op 16 augustus gaat voor het veertiende opeenvolgende jaar de jaarlijkse wandelweek over de betoverende Waddeneilanden van start. Op elk eiland is een opnieuw herverbeterde, middellange (20-25 km) en lange […] Het bericht 5 Eilanden Wandelavontuur verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • Verenigingen verbreken miljoenenrecord met de Grote Clubactie 25 november 2023
   Ook op Ameland zetten leden zich in voor hun vereniging De Grote Clubactie is dit jaar met een totaalopbrengst van €16.381.041 een ongekend succes! Er werd maar liefst €3,6 miljoen […] Het bericht Verenigingen verbreken miljoenenrecord met de Grote Clubactie verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • Eerste zeehondenpup dit winterseizoen opgevangen in Pieterburen 24 november 2023
   Gisteravond heeft het Zeehondencentrum de eerste grijzezeehondenpup van deze winter opgevangen. Het jong werd gevonden op het strand van Terschelling. Waarschijnlijk is zij door de harde wind van de afgelopen […] Het bericht Eerste zeehondenpup dit winterseizoen opgevangen in Pieterburen verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • Let op: gewijzigde dienstregeling 24 en 25 november 23 november 2023
   Door de harde wind en voorspelde hoogwaterstand vinden er op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november de volgende annuleringen en wijzigingen in de dienstregelingen plaats: Laatste update: 23 november: […] Het bericht Let op: gewijzigde dienstregeling 24 en 25 november verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland
  • Werelderfgoedcentrum Waddenzee (WEC) bereikt het hoogste punt 23 november 2023
   Donderdagmiddag 23 november 2023 vierde het Werelderfgoedcentrum Waddenzee (WEC) in Lauwersoog een mijlpaal in de bouw met het bereiken van het hoogste punt. Dit hoogtepunt werd gemarkeerd door Niek Kuizenga, […] Het bericht Werelderfgoedcentrum Waddenzee (WEC) bereikt het hoogste punt verscheen eerst op Persbureau Ameland.
   Persbureau Ameland